Dec 05

Blir som ett litet barn!

Återigen va det dags att gå upp alldeles för tidigt för att vara en söndag enligt mitt tycke. Dock sa mina barn att det va morgon (klockan 06.50) upp och sätta igång frukosten och försöka ta tag i dagens bestyr som bestod av att plocka undan, städa och tvätta.

Medans jag gjorde dessa saker så satte sambon igång med ett bullbak här hemma tillsammans med barnen. Här skulle det bakas lussekatter. Dock blev det väl inte riktigt så många som sambon hade tänkt sig, barnen och jag gillar att provsmaka degen *ler* men de som blev klara blev iallafall riktigt goda. Nu ser jag framemot lucia så att jag och familjen får mumsa i oss dessa så fort som möjligt. Vill ju inte ha gamla bullar i frysen *ler*

Shit va jag kände mig duktig idag. Äntligen fick jag tummen ur röva och gå upp på vinden och lägga upp råttgiftet och allt som vi fick av nomore. Har ju problem med ohyra på vinden och väggarna tyvärr. Förhoppningsvis så slipper vi detta nu.

En runda till dagis blev det idag också. Barnen ville åka snowracer i backen. Jo, jag hade lika kul som dom. När det gäller pulka och snowracer så blir jag som ett barn på nytt *ler* däremot är det väl bara att konstatera att min kondition är inte som den borde vara. Någonting har försvunnit. Jag orkar ju knappt gå en kilometer länge. Hmm det måste nog vara skorna det är fel på.

Ikväll blir det glögg framför tv-programmet ”Vem kan slå Filip och Fredrik” sen är det dags att natta kudde. För imorgon är det återigen dags att sätta sig i lastbilen och ”dränga”.