Okt 24

Bilproblem och Trosarevy?

Ush och tvi.. Vintern kom med stormsteg till oss i fredags, det va inte alls kul. Speciellt inte för mig som avskyr vintern, men som tur va så försvann (regnade bort) nästan allt under helgen som varit så nu känner jag mig på bättre humör. Alltså hur kul är det med vinter redan nu? Jag har precis för mig att det fortfarande är höst och om två veckor är det ju höstlov och INTE vinterlov.

Upptäckte idag till min stora förtret att samma helg som jag bokat stuga till mig och sambon nere i Ullared så är det just höstlov och det vankas mängder av folk dit. Jaja det är bara på med  hockeyskydd och skor med hög skydd så att man inte får kundvagnar på hälsenan så ska nog detta bli kul. Jag tycker ju om att shoppa och att åka till Gekås, Ullared ser jag mycket framemot. 2 hela dagar i butiken ska bli riktigt kul. Jag har skrivit en liten shoppinglista så här långt iallafall. Jo, jag är kille och inte tjej. Jag vet att killar INTE ska gilla att shoppa men jag tillhör inte den kategorien av killar. Så har det alltid varit….

Idag hände något tråkigt igen. Bilen (Mazdan) började hacka och bete sig grymt konstigt och lukta fan och lite till. Så fort jag gick ner på tomgång så ville inte bilen vara med länge utan dog. Det låter som att det kan vara någon cylinder som strular, men jag vet inte… Det ända jag ser är att pengarna tickar iväg i hög fart nu 🙁 Ringde iallafall till en av bilverkstäderna här ute på landet och redan nu ikväll (söndag!) ska jag köra upp bilen till verkstaden så gott det går. Så skulle han kolla på detta under morgondagen. Samtidigt så fixar han ordning styrservon åt mig också 🙂 ÄNTLIGEN. Det har varit tungt att svänga med bilen….

Igår va vi på besök hemma hos ett par goda vänner som va med i Trosarevyn. Dom bjöd på god mat och dryck och vi blev sittandes där hela kvällen och halva natten också. Trevligt som bara den! De ville ju självklart att jag ska dra igång revyn igen som jag la på is för något år sedan och ska jag ska medge att jag är bra sugen på att köra igång igen. Så risken är stor att det kanske blir en Trosarevy under hösten 2011. Men ingenting är klart ännu.
Expressen, Aftonbladet