Nov 03

Är jag tv-freak nu?

Satt idag och funderade på om jag verkligen har blivit denna tv-freak som jag aldrig skulle bli. Va menar jag nu då? Jo, för många år sedan (när jag bodde själv) så hade jag en tv i vardagsrummet, men i regel glömde jag bort att jag hade en tv. Den enda gången jag egentligen kom på det va när jag storstädade och dammade av tvn. Ett tag hade jag planer på att sälja tvn. Jag hade ju min dator och det va ju där jag satt på kvällarna eller dagarna beroende på hur jag jobbade. När någon pratade något om ett tv-program så satt jag mest som en fågelholk. Robinson va är det? Hade hört talas om det men inte sett det. Okej än idag har jag inte sett ett ända tv-program av detta.

Men så träffade jag min nuvarande sambo och tvn kom lite mer in i bilden. Ja, nu blev det att vi kollade på film och hade myskväll. Dock va tvn inte så speciellt glad över att börja bli använd efter fem års igen dammande. Så det slutade med att den började brinna en kväll. Vi bestämde oss för att köpa en ny tv. Tjock-TV fick det bli, det va ju det som gällde då. Platt-tv hade man knappt råd att gå förbi.Filmer blev det mer av och tvn gick iallafall på helgerna numera.

Men så nu för ett halvår sedan så fick faktiskt tvn en större roll hemma hos oss. Våra två barn 4 och 3 år gamla började se på barn-tv och nu är det nästan mer konstigt om tvn är avstängd än att den är påslagen.

Själva då? Jo, jag har också börjat intressera mig mer för tvn numera. Vet inte om det är tv-programmen som tilltalar mig mer nu än tidigare. Eller så är det jag som börjar tröttna på Internet (man är inne på samma sidor hela tiden och spela gör jag inte!)

Så nu förtiden så tittar vi  måndagar på Böda Sand. Tisdagar är det bara skräp. Onsdagar är det Arga Snickarn och Efterlyst. Torsdagar Lyxfällan och på fredagar varvar vi med Dobbidoo och iDOL för att därefter se Robins. Lördagar ja då är det ju Dansbandskampen och söndagar blir filmkväll. Så jo lite tv-freak har jag väl blivit får jag erkänna.

Frågan är nu bara hur länge denna tvn kommer att orka med, eller rättare sagt när kommer vi att köpa oss en 40-50 tums LED-tv. För det är det jag är inne på nu?

Nej nu måste jag ta fram lite bullar och dricka och bänka mig framför tvn.