Okt 25

1900 kronor fattigare!

Så var det måndag igen och arbetsveckan har återigen satts igång. Idag blev det att köra lokalt i Stor Stockholm vilket inte är helt fel. Bättre än sväng (Mälardalen runt exempelvis) då jag är hemma sent på kvällarna. Innan jag lämnade jobbet idag fick jag veta att vi från och med nästa vecka inte ska köra Roslagen mer. Detta sörjer jag. Jag har nämligen kört väldigt mycket roslagen den senaste halvåret och trivts väldigt bra med det. Men som sagt nu är detta kapitel över iallafall fram till sommaren (får jag hoppas!). Däremot får jag fortsätta att köra för Axfoods räkning fast mer lokalt (Upplands-Väsby / Märsta) och Enköping. Jag trivs väldigt bra med detta.

Idag ringde Fredde på bilverkstan mig och meddelade att bilen kommer att bli klar under morgondagen. Det va lite tändstift, tändkablar och annat smått och gott som behövdes bytas på bilen. 1900 kronor skulle det gå på. Samtidigt skulle han också få klart med styrservon. Så nu är jag snart flera tusen kronor fattigare. Ja, bilar är ju ingen direkt sparbössa, den saken är iallafall biff.

Kollade ikväll på det sista avsnittet av Ullared. Jag och sambon ska ju dit om ett par veckor och jag hoppas verkligen inte på att just den helgen ska bli en rekordhelg. Det vore skönt om det bara var cirka 20 000 besökare totalt per dag 🙂